Hvem er European Traders  ?

  

European Traders  
er et firma, der driver med mange forskellige aktiviteter. Selskabet er privat ejet og drives som enkelmandsvirksomhed, det blev etableret i 1975, hvor starten var udvikling af software der kunne bruges til hurtigt at give tilbud på levering af vinduer i forskellige størrelser og materialer.

Til i dag at være en aktiv indenfor rådgivning- og praktisk hjælp omkring optimering af indkøbs strategier og indkøb i alle typer virksomheder. Herudover yder vi assistance til virksomheder som har brug for en turn a round, for at komme på rette fod igen.

  
Himmerbo

Er et selskab under European Traders der leverer såvel tørrede- som friske dekorationer på bestilling. Himmerbo har en fysisk butik på Kærtoften 16  i Hirtshals. 

Butikken har udover blomster et sortiment der består af det mest moderne brugskunst, sortimentet skifter hele tiden så det altid er op til de trends der er og eller kommer. 

Herudover har butikken et flot og moderigtig sortiment i tøj til ham og hende. - Hvis du ikke har tid til at komme i butikken for at se vort tøj, kommer vi gerne ud til dig til et homeparty, hvor du endda har mulighed for at tjene lidt ekstra, idet vi tilbyder dig 5 % af omsætningen. - Vi kan også komme på din arbejdsplads, hvis der er interesse for det, vi vil til et sådant engagment have omkring 300 varenumre med, så der er noget at vælge imellem.Kobonline.dk
Er vor netbutik, måske en af Danmarks første, idet vi startede meget tideligt med at lave en butik der solgte elektronik  på nettet, dette var længe før der var noget der hed kortbetaling via sikker server. Til i dag at have et bredt sotiment af modetøj, musik, film, gaveartikler og satellitudstyr. Sortimentet skifter hele tiden for at kunne leve op til det krav og forventninger vore kunder har, herudover har vi en del konkurrencer hvor vi uddeler gavekort og eller vin til de heldige vindere.

Kig ind i vor netbutik allerede i dag.